top of page
Klanten zeggen...

Wat klanten zeggen

Anita

Hierbij wil ik Wendy Franken van LEF styling van harte aanbevelen!

Wendy heeft mijn woonkamer/keuken en kantoor gerestyled. En ik ben super tevreden!

Ik had niet verwacht dat het zo mooi kon worden.

Ze wist na 1 bezoek bij mij thuis al precies wat ik mooi vind; ze heeft er ontzettend veel kijk op! 

Na wat nieuwe accessoires, nieuwe kleuren, behang en het schuiven van meubels en accessoires is het een heel ander huis geworden.

Veel rustiger en gezelliger!

Het leuke van LEF styling is dat je alleen advies kunt krijgen, maar je kan ook alles door hen laten verzorgen zoals schilderen, behangen, spullen shoppen en ophangen. 

Ik geef haar een dikke tien!

Hanneke

Ik heb veel kleding in verschillende kleuren, mijn kledingkast puilde uit. Wendy heeft ervoor gezorgd dat mijn kledingkast er weer overzichtelijk uitziet, een aantal basissets voor me samengesteld en me laten zien waar ik deze mee kan combineren.

Ik heb nu meer keuze dan ik had verwacht en weet nu precies waar ik op moet letten als ik iets wil kiezen voor een feestje. Bedankt Wendy!

Ineke

Ik wist me geen raad met m'n make-up. Ik kreeg van vriendinnen te horen dat ik er zo "boos" uitzag, terwijl dat helemaal niet het geval was. Wendy heeft me geholpen door me een kleuradvies voor mijn haar en make-up te geven. Nu vinden ze me een "zachte en warme" uitstraling hebben. Zo fijn om te horen! 

Melis

Ik ben echt verrast hoeveel groter de woonkamer is geworden, slechts door wat meubels en accessoires weg te halen en te verplaatsen. Ook de andere ruimtes komen nu zoveel beter tot hun recht. Werkelijk verbazingwekkend.

Ingrid

Wendy heeft mijn huiskamer gerestyled met de meubels die ik al had.

Ik vind het heel bijzonder dat met een paar verschuivingen er meer rust en ruimte komt.

Een aanbeveling waard voor iedereen die het zelf niet "ziet", net als ik.

bottom of page